Először kezdeném magammal: Facskó Tamás vagyok. Dunai horgásznak vallom magam, soha nem is tudtam elszakadni a folyótól. De ettől függetlenül szívesen horgászom az ország bármelyik vadvízén. Jórészt szinte csak pergetek és harcsázok. Sok tapasztalatot merítek a horgászataimból és szinte hetente találok valami érdekességet, újat vagy épp titokzatossagot a vízben, a halakban.

 

2004 körül alkottam meg első saját készítésű wobblerem parafadugóból. A csali bár oldalazott és nem is úszott valami szépen, az első horgászat alkalmával a szemem láttára szedte le a felszínről egy csuka. Az események megpecsetelték a további sorsomat. Azt a csalit a mai napig hordom magammal a süllős horgászataimra!

A kezdetben hobbiszintű elfoglaltság néhány év alatt kinőtte magát, és egyedi rendelésre kezdtem wobblereket készíteni. Jópár év útkeresés után alakult ki a Navy Lures mostani formája és a webshop is.

Mi is tehát a Navy Lures? Erre az egyszerű kérdésre talan frappánsan szintén nehány kérdéssel lehetne reagálni: Láttál már napszemüveges wobblert? És felszínen cikazó érett banáncsalit? És bamba busa jerkbaitet? 😀

A kezdetektől ez egy koncepció, egy életerzés, nem pusztan egy csali/wobblermárka. Nekem sosem elég egy csalinál a funkció, minden wobblerben van valami kis plusz, valami egyedi, valami vicces vagy épp meghökkentő és mindezt úgy, hogy az adott csali a fogósságát sokszor pont ennek a kis plusznak köszönheti.

A hátterben folyamatos a kísérletezés, a konzultálás, szintén wobblerkészítő haverokkal és horgászokkal akik tesztelik a wobblereim. Visszajelzéseiteket mindig örömmel veszem!  Amelyik wobblert felkerül a webshopba, az már biztosan bizonyított és a legnagyobb kritikus (én) is bármikor szívesen tenném a kapocsba.

Horgászbaráti üdvözlettel,

Facskó Tamás

 

Shopping Cart